Dagplejer Maria Jessen

Velkommen i dagpleje hos Maria Jessen, Rødhøjsvej 22, 5772 Kværndrup

Hverdagen i dagplejen

Rigtigt hjerteligt velkommen her i dagplejen hos mig.

Jeg glæder mig meget til at lære jer og jeres barn at kende. Det betyder meget for mig, at her er tid til ro og fordybelse, og at hvert enkelt barn bliver mødt lige nøjagtigt der, hvor det er. Derfor bliver vores dag planlagt ud fra de enkeltes børns behov.

Her er plads til alle. Jeg gør meget for at hverdagen skal være forudsigelig og tryg og for at inddrage  børnene i hverdagens gøremål og rutiner. Vi skal have tid og ro til at lege, da det er her, vi lærer.

Jeg er meget anerkendende og omsorgsfuld og fuld af godt humør.

Vi nyder at bruge naturen i vores hverdag. Om det er leg i haven, en gåtur hvor vi kigger og snakker om biler, fugle, ser på blade og meget andet, eller en tur i skoven. Så nyder vi at være ude, hvor der er højt til loftet. Vi går i gymnastiksalen og i legestue. Vi går også på besøg hos de andre dagplejere og lærer dem og de andre børn at kende.

Lidt om mig:  

Jeg bor med min kæreste Claus og vores 4 børn i et dejligt parcelhus i Kværndrup. Vi er en meget aktiv familien, og vores fritid bliver ofte brugt med børnene i forskellige sportshaller eller fodboldbaner rundt i hele Danmark. Jeg har tidligere arbejdet i dagplejen, men har haft en pause, hvor jeg har arbejdet som klinikassistent i Odense børnetandpleje.