Dagplejer Rikke Schmidt

Velkommen i dagpleje hos Rikke Ålkjær Kaiser Schmidt, Åvænget 2, 5863 Ferritslev

Hverdagen i dagplejen

Det er vigtigt for mig at give børnene en kærlig og omsorgsfuld hverdag, hvor de føler sig trygge og glade. Det at lege og lære, synge, lave fagter, danse, slå kolbøtter, tumle, læse bøger i fællesskab, skabe ro til fordybelse, at dele og vente, er alt sammen færdigheder, som er så vigtige at kunne. 

Her er smil – glæde og en masse krammere.

Jeg er meget glad for børn. Her hos mig elsker vi at lege, både inde og ude, gå ture, tage naturen med ind og mærke og dufte den. Vi holder også af at ligge på gulvet og bruge kroppen.  

Når du og dit barn skal starte i dagpleje, er en god opstart meget vigtigt for mig. Jeg lægger stor vægt på besøg og samtaler, så både du og dit barn føler sig trygge.

Lidt om mig: 

Jeg er årgang 76 og gift med Jimmy. Sammen har vi Emma (født 2006). Jeg har også 2 skønne store drenge, som ikke er hjemmeboende, Mikkel (født 1995) og Jesper (født 1999). Vi bor i et parcelhus, hvor der er god plads til leg inde som ude. Vores familie består også af vores kat og søde hund Balder (labrador). Balder vil ikke være at finde i de rum, som vi er i, men han er her.

Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper og har arbejdet med dette i nogle år. Jeg har flere års erfaring som dagplejer, har været væk fra faget i årene 2012-2018, men har siden februar 2018 arbejdet som dagplejer.  

Af kurser kan jeg oplyse, at jeg har dagplejernes grunduddannelse og deltager derudover i kurser og uddannelse i dagplejeregi.