Dagplejer Christina Dyrmose

Velkommen i dagpleje hos Christina Dyrmose, Ådalen 19, 5863 Ferritslev

Hverdagen i dagplejen

Det er en stor omvæltning for forældre og barn, når jeres barn skal starte i dagpleje. Jeg lægger derfor stor vægt på en tryg opstart med besøg og samtale, inden jeres barn begynder. Når I som forældre er trygge, bliver jeres barn det også.

Mit arbejde betyder meget for mig - jeg nyder at være sammen med børn. Dagen i min dagpleje er præget af ro og tryghed - og selvfølgelig masser af knus og kram.

Jeg kan rigtig godt lide at være ude i naturen med børnene. Vi er ude i min dejlige have med masser af leg. Vi går ture – på gåben eller kører en tur på christianiacyklen i nærområdet. Vi hopper i vandpytter på grusvejen eller smider pinde i åen fra broen. Andre gange hopper vi i muldvarpeskud på græsplænen eller lytter til fuglene eller kigger på køerne. Vi spiser ofte vores mad ud i haven - eller har madpakker med på vores ture.

Derudover elsker jeg at synge med børnene - det gør vi hver dag. Vi lytter til god musik - og danser dertil, når vi har lyst til det. Vi spiller med balloner/bolde, puster sæbebobler, læser mange bøger, spiller spil - og bare leger. Derudover laver vi kreative sysler en gang imellem. Det er vigtigt for mig, at børnene kan lave så meget af det selv som muligt.

Dagplejens læreplaner er en naturlig del af mit arbejde. Jeg er opmærksom på børnenes sproglige udvikling, sociale kompetencer, motoriske udvikling og at de bliver selvhjulpne.

Lidt om mig: 

Jeg er født i 1972 og bor sammen med min mand, Lars og vores 3 børn, Mikkel, Emilie og Katrine. Hele familien er meget glade for dagplejebørnene - de er en helt naturlig del af vores alles hverdag. Derudover har vi to katte, Tilde og Trille. 

Jeg er uddannet socialrådgiver og har arbejdet som dette i nogle år. I 2007 blev jeg ansat som dagplejer, og har været det lige siden.  

Vi bor i et parcelhus midt i Ferritslev by tæt på skov, stier og åen. Jeg har et køkken/alrum og et legeværelse, hvor børnene og jeg hygger inde. Derudover har vi en hyggelig indhegnet have, hvor vi hygger og leger ude. Børnene må være overalt i haven - der er masser af plads at lege på. Der er bakker at løbe ned af, sten at klatre på og en stor sandkasse. Derudover er der frugtbuske, sansegynge, rutsjetårn og legehus.

Jeg har følgende kurser og uddannelser indenfor dagplejen:

  • Dagplejens grunduddannelse
  • Førstehjælp
  • Børn, sprog og kompetenceudvikling
  • Pædagogisk lærerplansarbejde