Dagplejer Tina Aaskov Nordstrøm

Velkommen i dagpleje hos Tina Aaskov Nordstrøm, Strandtoften 1a, 5600 Faaborg

Hverdagen i dagplejen

Mit hjem er en lille oase med børnemiljø - både inde og ude. Jeg lægger vægt på, at børnene bliver mødt i øjenhøjde, så de får den bedst mulige start på dagen, i trygge og harmoniske rammer.

Her hos mig er der plads til fri leg, sang, musik og rytmik, hvor jeg samtidig har fokus på udfordring og nysgerrighed, så hvert barn bliver selvhjulpen i sit eget tempo. Børnene følger de daglige gøremål. De hjælper fx med at bage, dække bord, pakke turtaske og de øver sig i at komme i overtøjet – alt sammen efter hvad de har lyst til og formår. 

Udelivet er i højsædet - så snart temperatur og vejr tillader det, ”bor” vi ude.  Vi nyder, at vi har park, skov og strand lige i nærheden til vores udflugter - så kan vi rigtig følge med i, hvordan årstiderne skifter og tingene forandre sig i naturen.

En formiddag hos mig kunne se sådan ud:  Vi spiser formiddagsmad ved 9 tiden, når vi har spist, synger vi sange eller læser historie. Så gør vi klar til at udforske og lege -  i haven, på legepladsen eller måske i skoven. Er vejret med os, får vi frokost i det fri, og så er det puttetid. 

Lidt om mig: 

Jeg er gift med Poul, og har tre børn, Katrine årgang ’94, Matilde årgang ’96 og Magnus årgang ’01. Derudover tæller vores familie også vores hund Molly. 

Efter min butiksuddannelse, blev jeg ansat i en børnehave. Det var utrolig spændende, at arbejde med børn og følge deres udvikling. Så i Marts ’97 søgte jeg stillingen som dagplejer, da det er hos de helt små, at min interesse og mit hjerte ligger.

Glæder mig til at byde jer indenfor hos mig …