Dagplejer Gitte Kristensen

Velkommen i dagpleje hos Gitte Kristensen, Strandgårdsparken 110, 5600 Faaborg

Hverdagen i dagplejen

Hos mig finder I hjerterum, varme-åbenhed og ikke mindst tryghed for jeres kære små.

Jeg er altid glad og i godt humør og har altid tid til en god snak, når I afleverer og henter jeres barn.

Jeg vægter hjemlige omgivelser højt, så børnene føler sig hjemme, og I kan føle jer trygge ved at aflevere jeres små poder. Jeg møder børnene i børnehøjde og er meget opmærksom på børnenes individuelle behov. Vores morgen starter altid med, at vi siger farvel til mor eller far sammen og når alle børnene er kommet synger vi og spiser hjemmebag og frugt. 

Herefter er der leg inde eller ude med aktiviteter ud fra læringstemaerne. Vi går tit en tur i naturen, vi nyder, at vi har skov og strand lige omkring os. På turen snakker vi om, hvad vi ser og samler ting, vi kan bruge til billeder, til at klippe og klister med eller andre former for oplevelser. Vi gør meget ud af at være kreative sammen og børnene har jævnligt ting med hjem, som de har lavet i dagplejen. Vi besøger også kollegaer, hvor børnene har stor glæde af de andre børn og har jævnaldrene at lege med. 

Vi øver os i at blive selvhjulpne, lære at tage tøj og sko af og på, hjælper med at dække bord, hente mad – og være med til at lave det samt rydde op. Alt dette er med til at give udvikling og læring, samt en god start videre frem i livet.

Lidt om mig:

Jeg er årgang 1968 - gift med Flemming. Sammen har vi Anne som er årgang 2010. Jeg har to store drenge Mads fra årgang 2000 og Nicklas fra årgang 1991. Min familie er en del af huset, og I vil derfor tit møde dem, når I henter jeres barn. Vi har ingen husdyr.

Jeg er uddannet køkkenleder og serviceassistent og vægter derfor sund kost. 

Jeg har følgende kurser: 

  • Dagplejers grunduddannelse
  • Hygiejnekursus
  • Førstehjælpskursus
  • Tegn til tale
  • Børnesprog
  • Marte Meo principperne
  • Kompetenceudvikling i pædagogisk læreplanarbejde 
  • Tidlig opsporing og indsats ved mistrivsel i dagplejen

Ydermere er jeg i januar 2019 certificeret mindful dagpleje.