Dagplejer Solveig Bøgelund

Velkommen i dagpleje hos Solveig Bøgelund, Enggårdsvej 29, 5792 Årslev

Hverdagen i dagplejen

Her er alle velkommen til en rolig og stabil base, hvor jeg lægger meget vægt på, at alle børn trives.

Jeg byder velkommen til hjemlig hygge samt glade og trygge børn der trives.  Det er vigtigt for mig, at det enkelte barn udvikler sig og mærker, at det er unikt og bliver set. Nærvær og fællesskab styrkes ved kærlig omsorg og børnene her plejer derfor også at udvikle tætte relationer til hinanden. 

Som dagplejer/ person vil I opleve, at jeg er meget åben, og jeg mener, at der altid skal være mulighed for en god dialog. Jeg beder derfor altid forældrene komme og sige, hvis der er det mindste, de undrer sig over. 

Hverdagen her:

Vi synger og læser bøger dagligt. Dette giver både anledning til at styrke motorikken ved sangleg, og til at tale og lære gennem billeder og nye ord. Vi leger ude og inde, nyder de forskellige årstider og hvad de byder på. I legen er læring og udvikling en helt naturlig del, nogle gange gennem sociale lege, som jeg igangsætter og andre gange ved at børnene selv fordyber sig i legen ud fra egen fantasi. 

Vi besøger af og til kollegaer og deres børn og får selv besøg. Dette giver gode sociale kompetencer, når vi er i skiftende rammer med andre børn. 

Jeg er tydelig overfor børnene og meget nærværende i kontakten. Jeg arbejder altid på at gøre børnene selvstændige og klar til børnehave. Måltiderne er noget vi gør til en hyggelig oplevelse, hvor vi snakker om mange ting og får en sund madkultur. En del af dette er at tage sig tid til at lade børnene hjælpe med de daglige gøremål, som de nyder. 

Lidt om mig: 

Jeg har været dagplejer siden 1991 og holder rigtig meget af mit arbejde. Jeg har stor erfaring og har også plads til børn med særlige behov. Jeg er oprindeligt uddannet blomsterdekoratør, har to voksne børn og bor sammen med min mand Henrik. 

Jeg vil se frem til et godt samarbejde og en god tid sammen med jeres børn.