Dagplejer Kate Dürr Nielsen

Velkommen i dagpleje hos Kate Dürr Nielsen, Ibjergvej 28, 5792 Årslev

Hverdagen i dagplejen

Dagplejen med plads til jeres barn. Jeg lægger vægt på kærlighed, omsorg og anerkendelse - det giver trygge og glade børn. 

I min dagpleje vægter jeg højt, at skabe ro, kærlighed, omsorg, faste rutiner, anderkendelse og tillid. For mig er det vigtigt, at jeres barn har en sikker stabil base, hvor der er plads til udvikling. Vigtigt for mig er også, at have en åben og ærlig dialog med jer forældre.

Jeg er et ude menneske, og det bærer min dagpleje præg af. Vi er ude i næsten alt slags vejr. Jeg er så heldig, at have en dejlig stor have, hvor der er får, høns, køkkenhave og en lille skov. Det, at mærke årstiderne og få frisk luft og røde kinder, giver glæde.

Kreative ting holder jeg meget af, qua min uddannelse. Det, at udfordre børnene med deres fingersnilde og fantasi, er sjovt. Jeg synger meget med børnene - måske ikke med det kønneste næb  Vi bager, danser, bygger huler og meget andet. Men det er børnene der bestemmer farten, for der skal være plads til fordybelse. 

Jeg arbejder ud fra dagplejens læreplaner, med de ting vi laver. Jeg tilpasser aktiviteterne i forhold til børnenes behov og udvikling.

Jeg inddrager børnene i det, vi laver. De er f.eks. med til at tilberede maden, hvor de hjælper med at pille æg, skære frugt og grønt og dække bord. 

Jeg udfordrer også børnenes motorik, når de kravler på stigen til puslebordet eller op i barnevognen. Én af mine faste rutiner er, at børnene efter middagsmaden ved, at vi går på badeværelset. De finder en potte og en god bog eller et blad. En tid jeg syntes, er vigtig. Vi synger eller læser en bog - børnene hygger sig, og måske er der gevinst.

Jeg glæder mig til at tage i mod jeres barn.

Lidt om mig: 

Jeg er født i 1972, og er udlært håndarbejdslærer fra seminariet for hverdagskunst i Kerteminde. Gemmen 6 år havde jeg „Synålen“ - en lille systue her i Årslev.

I maj 2005 blev jeg ansat som dagplejer. Den helt rette hylde for mig, jeg nyder hver eneste dag, der kommer børn ind i vores hjem.

Jeg er gift med Jesper som er projektleder hos Syddansk Sundheds Innovation. Sammen har vi 3 drenge. Andreas fra 2002, Laurits fra 2004 og Asbjørn fra 2011.

I fritiden tilbringer jeg meget tid ved at stå på sidelinjen og se mine drenge spille fodbold  Ellers nyder jeg at sidde ved min symaskine og være i min have.