Susanne Kjærulff

Nr. Lyndelse

Hverdagen 

Jeg glæder mig til at tage imod dit barn, og jeg vil gøre mit bedste for, at I vil føle jer velkommen i min dagpleje.

I min hverdag er det vigtigt for mig at give jeres barn en kærlig, tryg og udfordrende hverdag i rolige hjemlige omgivelser.

Jeg er allergivenlig dagplejer, ingen dyr, ingen gulvtæpper og ingen røg. Jeg har stor erfaring med både astma, fødemiddelallergi, eksembørn og feberkrampebørn.

Jeg lægger stor vægt på økologi og jeg bager selv alt vores brød, og laver mad af gode råvarer. Vi har høns i baghaven, som bidrager med gødning til vores køkkenhave, hvor vi dyrker økologiske grøntsager.

Jeg vægter højt at børnene får en sund og afvekslende kost, i et trygt børnemiljø - med masser af glæde, godt humør og kærlighed. Jeg giver mig god tid til hvert enkelt barn. Her får vi mange dejlige knus og kram hver dag.

I min dagpleje arbejder jeg med pædagogiske læreplaner med temaer fra læringsstjernen. Jeg er en del af solsikkegruppen, hvor vi blandt andet arbejder med aktivitetsplaner, som styrker børnenes sproglige, personlige, sociale og motoriske kompetencer. Vi går i heldagslegestue hver 14.dag og mødes indimellem på små udflugter.

Vi er ude i den friske luft hver dag, og mærker årstidernes skiften - "selv i sne og slud, vi alle vil ud". Vi synger meget med fagter og ting fra syngekurven, det sætter billeder på sangen, så også de helt små kan være med. Vi læser bøger, så børnene udfordres sprogligt. Vi fjoller og tumler, bager slangebrød, som børnene stolte går hjem med. Hønsene i baghaven fodrer vi med rester og grønt fra måltiderne.

I køkkenhaven er børnene med til at så og høste grøntsager, og vi arbejder ud fra principperne i de grønne spirer - fra jord til bord. Vi fik det grønne flag i 2013. Børnene hjælper hinanden, og drager omsorg for hinanden, så de bliver nogle glade, nysgerrige og selvhjulpne børnehaveklare børn.

Jeg sætter stor pris på et godt forældresamarbejde, hvor det er vigtigt med en åben og ærlig dialog. Vi samles til sommerfest og julehygge for børn og forældre.

Om mig:

Jeg er en 1958 model, gift med Finn og vi har tre voksne piger, tre svigersønner og fem børnebørn.

Jeg er meget stabil, har stor arbejdsglæde, godt humør og en masse varme og kærlighed at dele ud af.

Uddannelse og kurser

Jeg har været dagplejer siden 1983 – jeg har mange års erfaring og har deltaget i mange kurser.

Jeg er positiv, åben og ærlig. Mit hjem er lyst og venligt, og indrettet så det er rart, trygt og sikkert at være barn i :-)

Susanne Vivi Kjærulff

Langagergyden 8B

5792 Årslev