Sofie Ømose Jensen

Årslev

Sofie Ømose

Hverdagen

Hos mig er i altid velkomme. Som dagplejer for jeres barn, vil jeg kunne tilbyde nærvær, tryghed og en masse kærlig omsorg.

Jeg er som person rolig og tålmodig, og jeg har en stor forståelse for at ingen børn er ens. Det ligger mig meget på sinde, at møde jeres barn i øjenhøjde og sørge for at se dem præcis som den de er.
Det er vigtigt for mig, at skabe en genkendelig hverdag for jeres barn. En hverdag hvor der er trygge rammer og faste daglige rutiner. Jeg sætter stor pris på udelivet, og fysisk udfoldelse, frisk luft og udflugter vil indgå som en naturlig del af hverdagen hos mig.

Der skal være plads til leg og læring og nye oplevelser. Vi vil også øve sange, rim og remser og læse bøger. Det handler om at have det sjovt og hygge sig.

Når børnene har alderen til det, tager de aktivt del i de daglige gøremål, såsom madlavning og borddækning.

Jeg ligger vægt på, at hjælpe jeres barn til at få den bedste start. Jeg ønsker at støtte dem i at blive klar til deres videre færden, og derfor vil hjælp til at blive selvhjulpen, også være en del af hverdagen.

Et godt samarbejde betyder meget for mig. Det er vigtigt at I som forældre, føler jer trygge ved at overlade jeres barn til mig. Jeg ved som mor, hvor vigtigt det er, og jeg vægter højt at vi kan have en god dialog omkring jeres barn.

Om mig

Jeg er 28 år, bor sammen med min kæreste, Peter og vores datter Emma på 4 år.
Jeg er vant til at yde omsorg og nærvær på højt plan og jeg har erfaring både med de helt små børn samt de lidt større.

Uddannelse og kurser

  • Arbejdet i hjemmeplejen (plejehjem)
  • Børnehave og vuggestue
  • HG (dekorationslinje) - så det at være kreativ er også en stor del af mig.

Spørgsmål? Kontakt os

Sofie Ømose Jensen

Lensmarken 16B

5792 Årslev