Rikke Sundberg

Allested-Vejle

Hverdagen

Giv børnene tid til at lege og lære at drømme og være...
Kun der hvor børn kan føle sig trygge, gror det, de gamle kalder for lykke!

I min dagpleje vægter jeg:

  • Udeliv
  • Motorik
  • Tid og ro til at lege og lære (for igennem leg lærer man bedst)
  • Tryghed

Det er vigtigt for mig, at vi skaber et åbent og positivt samarbejde, så vi sammen kan give jeres barn de bedste forudsætninger for trivsel. Hos mig foregår alt i børnehøjde. Vi tager tingene som de kommer, og ser hvad dagen bringer – der er er ingen stress og jag. Hos mig skal jeres barn først og fremmest være tryg, have omsorg og føle sig værdsat. Jeg prioriterer at give hver enkelt barn en tryg, stabil og rolig hverdag. Det er vigtigt for mig at møde barnet, hvor det er i sin udvikling.

Jeg er et udemenneske, så I vil ofte se mig og børnene på stier, marker og i grøftekanter, hvor vi kigger efter spændende krible-krable ting. Aktiviteter og omfang afhænger af det til tider lunefulde vejr.

Vandpytter kan være lige så sjove som en dejlig solskinsdag med boldspil i haven.

Sang, musik og dans vil også være en stor del af vores hverdag. Jeg har en uddannelse som motorikvejleder, så I vil opleve, at jeg prioriterer motorik, da den har en stor betydning for jeres barns udvikling. Vi vil hver dag styrke motorikken i form af lege - både inde og ude.

Jeg vil med min erfaring som dagplejer og mit motoriske fokus arbejde hen imod, at mine dagplejebørn er selvhjulpne, når de skal videre i børnehave.

Om mig

Jeg er årgang 1972 og har 3 store børn, der er udeboende. Jeg har næste altid arbejdet med mennesker.

Uddannelse og kurser

Jeg har mange års erfaring som dagplejer her i Allested og har derudover arbejdet 3 ½ år med ældre borgere i hjemmeplejen.

Sideløbende har jeg uddannet mig til hypnoseterapeut, som jeg arbejder med i min fritid.