Pia Knudsen

Nr. Søby

Pia Knudsen

Hverdagen

Jeg glæder mig meget til at være en del af jeres barns trygge hverdag, hos mig er der plads til alle, kom som du er, og jeg vil støtte dig i at blive, den du er.

  • At tumle og lære
  • At lege og være

Jeg er en glad, positiv og omsorgsfuld person, som altid vil modtage jeres barn med smil og åbne arme.

Det betyder rigtig meget for mig, at jeres barn føler sig tryg og glad - og at her er rart at være hele dagen. Det er derfor vigtigt, at jeg får skabt en god relation til jeres barn fra starten af, dette vil jeg gøre ved at give omsorg, nærvær og tilgodese hvert barns behov. Derudover vægter jeg forældresamarbejdet højt, igennem en god dialog, åbenhed og gensidig respekt.

I min dagpleje lægger jeg stor vægt på tryghed, varme, genkendelighed, og at jeres barn bliver mødt anerkendende.

Vi vil synge, spille musik, der vil blive læst højt og leget, vi vil - uanset vejret - være ude hver dag. For enden af vejen ligger skoven, som vi vil benytte meget på alle årstider.

Jeres barn vil også være med til de daglige gøremål omkring måltiderne, der vil være god tid og ro omkring spise situationen. Der vil hver uge blive lavet en madplan, så i forældre kan følge med i, hvad jeres barn får at spise i min dagpleje.

Jeg vil have fokus på jeres barns udvikling på en anerkendende måde, så de bliver mere og mere selvhjulpen inden børnehaven.

Om mig

Jeg er født i 1970 og bor sammen med Bent, vores hund Frida, katten Mille og papegøjen Luffe.

Vi har tilsammen 4 udeboende børn. Vi bor i et lyst og dejligt parcelhus med en stor have, hvor der både inde og ude, er plads til leg og læring. Vi har skoven for enden af vejen, som jeg har nævnt, vil skoven blive brugt meget.

Uddannelse og kurser

Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent og har arbejdet inden for sundheds og sygepleje siden 1992, så jeg har en stor og bred erfaring i at arbejde med mennesker.

Pia Knudsen

Kirkeløkken 2

5792 Årslev