Mette Juul

Årslev

Mette Juul

Hverdagen

Hos mig vil jeres barn få en hverdag med masser af knus, kram og tryghed.

I min dagpleje vægter jeg at skabe ro, kærlighed og omsorg. Det er det vigtigt for mig, at jeres barn har en stabil base, som er med til at skabe tryghed og give plads til udvikling. Derfor gør jeg meget ud af, at vi har rytmer og rutiner, så dagen er genkendelig for børnene. Jeg vil dog altid tilrettelægge dagen efter børnenes alder og humør.

Jeg sætter stor pris på et godt forældresamarbejde, og jeg vægter gensidig respekt højt, samt at vi har en god åben dialog omkring jeres barn.

Spisesituationerne er hos mig en hyggestund, hvor vi snakker sammen om hverdagens små sysler og om den mad, vi spiser. Vi lærer at sige be om, må jeg gå fra bordet og tak for mad. Hos mig bidrager alle til fællesskabet, og derfor hjælpes vi ad med at dække bord, lave mad og sætte i opvaskeren.

Udover det gør jeg meget ud af, at børnene bliver rustet til livet i børnehaven ved f.eks. at børnene lærer at tage overtøjet af og på og øver sig på at sidde på potte.

Jeg elsker at læse højt for børnene, hvorfor vi også ofte vil besøge vores fantastiske biblioteket i Årslev. Vi snakker om, hvad der sker på billederne, øver os i farver og i at tælle. Det er så hyggeligt og nærværende at sidde og hygge om en bog.

Hos mig vi kommer ud og bruger os selv i naturen. Vi går ture, leger i haven, spiller bold, løber rundt eller graver i sandkassen.

Om mig

Jeg har været dagplejer siden 2020. Jeg er født i 1980. Jeg er gift med Jesper, og sammen har vi Klara og Vigga på 8 år.

Vi har en hund, som vil være afskærmet fra børnene, og en kat, der er mere ude end inde. Mit hjem er et ikke-ryger hjem.

Jeg har længe drømt om at blive dagpleje, men har ikke følt, at det har passet ind i vores liv før nu. 

Spørgsmål? Kontakt os

Mette Juul

Mellemløkken 25

5792 Årslev