Maibrit Jørgensen

Ringe

Hverdagen

Velkommen i min dagpleje. Jeg glæder mig til at møde jer og jeres barn. Hos mig er tryghed, omsorg og åbenhed vigtige nøgleord.

Jeg vægter en god start på dagen, hvor det betyder meget, at forældre giver sig tid til at fortælle om løst og fast, og vi sammen siger vi ses til mor eller far. Ved afhentning er det naturligvis det samme, hvor jeg fortæller, hvad dagen har bragt. For mig er det vigtigt med et godt forældresamarbejde, hvor vi frem for alt er åbne og kommunikerer på en god måde og har en god dialog.

Hvilke aktiviteter der er i løbet af dagen afhænger helt af børnegruppen, det skal først og fremmest være noget som børnene har lyst til. Jeg er meget udemenneske, så hvis vejret tillader det, er vi så meget som muligt ude, hvad enten det er i haven, på legepladsen, ved søen og fodre ænder eller hvad vi lige finder på. Vi dyrker urtehave, vi finder regnorme, vi planter blomster, spiser fra urtehaven, bygger snemænd, og bliver våde i regnen.

Er vi inde så synger vi, laver varm mad en gang i mellem, bygger med Lego, maler, danser og laver andre skøre ting - jeg er nemlig lidt et fjollehoved. Der er også tid til, at vi laver ingenting, for vi har alle - små som store - brug for en dag engang imellem, hvor vi trækker stikket ud og leger fri leg og krammer.

Vi vil også øve os i at blive selvhjulpne fx tage tøj af- og på og rydde op efter sig selv. Vi skal lære at forstå hinanden, respektere hinanden, tage hensyn til de andre børn og en skønne dag blive stor nok til at komme i børnehave.

Om mig

Jeg er årgang 1973 og har tre børn, Emilie fra 2005, Simone fra 2006 og Jonas fra 2009, som alle tre bor hos mig hver anden uge. 

Uddannelse og kurser

Jeg er oprindeligt uddannet gartner, men har også arbejdet som rengøringsleder. Jeg har været dagplejer fra 2006 til 2012 og igen fra oktober 2019.

Maibrit Jørgensen

Assensvej 14

5750 Ringe