Lise Kirstein Traczyk

Ringe

Lise K

Hverdagen

I min dagpleje møder børnene én nærværende og omsorgsfuld voksen, der følger dem hele dagen, og sørger for at udvikling og trivsel har de bedste vilkår.
Det giver en tryg tilvænning til pasnings-livet uden forældre.

Her bliver hvert enkelt barn set og hørt hver dag, og der er altid tid til knus & kram. Det er vigtigt for mig at anerkende hvert barn for lige præcis dén, de er, og støtte og følge dem i deres udvikling.

Hverdagen består af alsidige udviklende aktiviteter.
Afhængig af humør og vejr, finder vi ud af, hvad vi har lyst til. Vi er meget ude, uanset vejr. Med den rigtige påklædning kan det være lige så sjovt at udforske regnorme i mudderet og hoppe i vandpytter, som at gynge højt på en solskinsdag.
Ellers tager vi i legestue, går på biblioteket og legepladser, eller på besøg hos de andre dagplejere.
Indenfor synger og danser vi, laver puslespil, og elsker at være kreative, især til højtiderne.

Jeg går meget op i sund og varieret kost, og hver dag får vi 1-2 hovedmåltider og 2-3 mellemtider. Jeg prioriterer økologi, min. 75 %, og vi får masser af frugt og grønt, i baby-venlig udgave. Flere gange om ugen bager jeg brød til enten formiddags-eller eftermiddagsmad. Frokost kan være både varm eller kold.

Om mig

Jeg er årgang 1974, og født og opvokset i København. Mine rødder stammer dog fra Fyn og Langeland, så derfor har jeg nu bosat mig i skønne Ringe.
Jeg har 2 voksne døtre, der stadig bor i København og er godt i gang med uddannelse og job.

Uddannelse og kurser

Jeg er oprindelig uddannet social-og sundhedsassistent, men har stort set arbejdet med børn hele mit arbejdsliv. Jeg har været både kommunal og privat dagplejer i over 10 år i København, og elsker mit arbejde med børnene.

Spørgsmål? Kontakt os

Lise Kirstein Traczyk

Assensvej 14

5750 Ringe