Kate Brinch Hansen

Espe

Hverdagen

Jeg skaber en tryg og stabil hverdag for dig og dit barn.

Jeg lægger stor vægt på, at der er tid, ro og omsorg til hvert enkelt barn. Jeg prioriterer en rolig og forudsigelig hverdag, da det er trygt og rart for børnene.

At være i dagpleje ved mig betyder, at vi er ude at lege hver dag. Når vejret er til det nyder vi også frokosten i det fri.

Jeg bor på landet, så vi har rig mulighed for at følge med i årstidens gang. Børnene lærer naturen at kende med alle sanser, og oplever den som kilde til viden og rum for leg.

Jeg lægger stor vægt på at dit barn bliver selvhjulpen og et lille selvstændigt menneske og at dit barn indgår i fællesskaber som basis for at knytte venskaber. Vi øver os i at hjælpe hinanden - puster hvis der er én der har slået sig, eller giver et kram, hvis der er én der er ked af det.

Jeg arbejder ud fra de pædagogiske lærerplaner med alt hvad der rører sig i børnegruppen.

Vi nyder at synge sange, lave rim og remser og læse bøger sammen. Vi kravler op- og ned, hopper, tumler og griner. Vi leger med legetøj og har adgang til moderne medier, som kan give oplevelser og bidrage til dit barns kultur.

Om mig

Jeg er en årgang 58, og er gift med Hans. Vi har 5 voksne børn, som alle er flyttet hjemmefra. Derudover har vi 2 rolige hunde. Jeg har været dagplejer siden 1999 og har tidligere arbejdet med familiepleje.

Uddannelse og kurser

  • Grundkursus for dagplejer
  • Førstehjælp
  • Sprogkursus i dagplejen
  • Introduktion til babymassage
  • Sund kost
  • Kompetenceudvikling for pædagogisk læreplansarbejde