Judy Elvira Borg Madsen

Nr. Lyndelse

Judy E

Hverdagen

For mig er det vigtigt at skabe en tryg og genkendelig ramme omkring børnene.
Dagene vil i høj grad være planlagt uge for uge, så både forældre, bør og evt. andre pårørende kan følge med i hvad vi skal lave i ugens løb.

Forældresamarbejdet er vigtigt, og derfor vil jeg gerne inviterer til at nye børn og forældre kommer på besøg inden opstarten, og gerne mere end en gang, så vi har lidt forudgående kendskab til hinanden og har mulighed for at afstemme forventningerne.

Børn lærer forskelligt. og derfor vil læring planer og aktiviteter også bliver tilpasset det enkelte barns behov og udvikling, her skal være plads, rum og tid til alle, uanset hvilket gemyt de har og hvilken læringsform der passer bedst til dem.
Der vil være masser af leg, kreativitet, højtlæsning, sang, dans og musik, både inde og ude året rundt.

Jeg går op i sund og alsidig kost og ernæring, og bestræber mig på at serverer hjemmelavet mad, hjemmebag og hjemmedyrkede grøntsager/ frugt i det omfang det er muligt, og det jeg ikke selv kan fremtrylle vil blive indkøbt i lokale gårdbutikker og dagligvare forretninger med øje for bæredygtighed.

Om mig

Jeg er fra 1982, oprindeligt uddannet psykoterapeut med speciale i mindfulness og stressreduktion, og det er vigtigt for mig at miljøet og kulturen her i huset er stressfri, kærlig og tryg.

Jeg bor midt i Nr. Lyndelse, sammen med min mand og vore tre sammenbragte børn, dagplejeområdet er en integreret del af vores hjem.

Vores børn også gerne lege og hygge med dagplejebørnene, når de er hjemme.

Vores have er lukket helt af og føles meget privat, som en lille oase midt i byen, i haven dyrker vi diverse grønsager og lidt frugt i sæsonen.

Hos os bor også en lille hund af racen Bichon Rise, han hedder Chico, og han vil så gerne sige hej, til alle der kommer, og selvom han gør, er han ikke sur, han siger bare hej… lidt højt nogle gange, men han er altid glad og fuld af spilopper og fart.

Uddannelse og kurser

  • Psykoterapeut

 

 

Spørgsmål? Kontakt os

Judy Elvira Borg Madsen

Albanivej 28

5792 Årslev