Jeanette Valentin

Gislev

Hverdagen

Jeg glæder mig til at passe lige netop jeres guldklump, så hjertelig velkommen i dagpleje hos mig.

I mit arbejde lægger jeg stor vægt på:

  • At give børnene en tryg og stabil hverdag, i kærlige rammer, med faste og genkendelige rutiner, hvor der er plads til sjov og leg.
  • At komme udenfor hver dag når vejret tillader det. Vi leger i haven, sandkassen, vi sår grøntsager i plantekassen, som vi høster om efteråret. Vi nyder at gå ture til børneskoven og andesøen, hvor vi fodrer ænderne.
  • At tage på ture ud af huset. En tur til Egeskov, Ringe sø, Ringe bibliotek eller bare en tur med bussen.
  • At synge, læse bøger og øve motorik eller lave kreative ting. Jeg støtter børnene i deres opfattelse af krop, sociale kompetencer og deres personlige udvikling.
  • At inddrage børnene i dagens daglige gøremål. De er med til at dække bord. Vi bager boller, pizza eller pølsehorn – det er blot nogle af de mange ting, jeg laver sammen med børnene. Vi hjælpes ad med at tømme opvaskemaskinen, og de hjælper mig med at vaske legetøjet.

Jeg lægger ligeledes stor vægt på at børnene bliver selvhjulpne, så de er klar til at komme i børnehave. Vi øver os i - ved fælles hjælp - at tage flyverdragt, jakke og støvler af- og på selv.

Om mig

Jeg har været dagplejer siden 2009. Jeg bor sammen med min mand og vores 3 sammenbragte store piger. Vores hjem er naturligvis røgfrit, og vi har ikke nogle dyr.

Jeg er rigtig glad for mit job. Børnene giver mig mange positive, sjove og dejlige oplevelser.

Spørgsmål? Kontakt os

Jeanette Valentin

Faaborgvej 34

5854 Gislev