Jane Kling

Faaborg

Jane Leslie Kling

Hverdagen

Jeg har arbejdet som dagplejer siden 1996. I mit hjem er hele familien velkommen.

Jeg sætter en stor ære i, at I alle skal føle jer trygge og godt taget imod. Her er det ikke kun jeres barn, der er i fokus - men hele familien. Mit mål er at give jeres barn en stabil og kærlig base uden for jeres eget hjem.

Jeg er meget bevidst om, at børnenes sprog, kropslige forståelse og sociale kompetencer udvikles gennem leg i et stabilt og trygt miljø. Det er altafgørende for mig, at jeres barn møder anerkendelse i hverdagen og føler sig i centrum.

Jeg vægter et aktivt ude-liv højt og tager gerne på ture ud af huset. Vi går ture til parken, hvor vi fodrer ænderne og snakker om de ting vi ser. Vi leger på de grønne områder, hvor jeg bor. Her styrker vi børnenes motorik igennem leg. Vi hopper i vandpytter, løber rundt og vi samler blade, plukker blomster og nyder den friske luft.

Vi besøger også biblioteket ofte, da jeg gør meget for at støtte børnene i deres sproglige udvikling.

Sang og dans er ligeledes et grundelement i min hverdag, da jeg er bevidst om musikkens betydning for barnet og den sproglige udvikling. Jeg lægger også stor vægt på, at inddrage børnene i almindelig daglig gøremål, hvor de deltager i borddækning og madlavning.

Om mig

Jeg er gift med Svend Erik og har tre voksne udeboende børn. Mit arbejde med børnene betyder meget for mig og er en stor del af min hverdag.

Jeg er certificeret Mindful Dagplejer og derfor i mindfulness pr. 6. marts 2021.
Kurset har givet mig indsigt i grundprincipperne i Mindfulness, åndedrætsteknikker og meditationer for både børn og voksne.

Uddannelse og kurser

  • 1997: Grundkursus for ansatte dagplejere.
  • 1999: Samarbejde med kolleger og forældre.
  • 2000: Tank op - tænk positivt.
  • 2002: Kompetencegivende arbejdsmarkedsuddannelser i børns Leg.
  • 2004: Grundkursus i førstehjælp.
  • 2004: Kursus i elementær brandbekæmpelse.
  • 2005: Forældresamarbejde i pædagogiske dagtilbud.
  • 2014: Kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde.

Spørgsmål? Kontakt os

Anne-Beth Nielsen Krog

Margrethevang 46 

5600 Faaborg