Conny Jørgensen

Faaborg

Conny Elisabeth Jørgensen

Hverdagen

Jeg glæder mig til at tage imod jeres barn.

Velkommen i min dagpleje, hvor jeg lægger stor vægt på, at der skal være tid og ro til det enkelte barn - her er der plads til, at være den man er. Jeg er altid åben for dialog omkring jeres barn, jeg vægter forældresamarbejdet meget højt.

Jeg vægter udelivet rigtig højt - vi er ude og lege hver dag. Nogle gange er vi i haven og leger lige det vi har lyst til, men vi går også tit ture til fx Klinteparken og til stranden. Vi har rigtig godt af den friske luft, og vi får nogle gode snakke, om det vi ser. Nogle gange pakker vi madkurven og nyder frokosten i det fri – det er det helt store hit hos børnene.

I mit daglige arbejde med børnene er dagplejens læreplaner en naturlig del at hverdagen. Vi synger mange sange og læser bøger – og børnene nyder det. Børnene hygger sig med dukker og bamser eller leger med legoklodser og fordyber sig i puslespil – alt afhængig af, hvad de lige har lyst til. Jeg gør meget ud af at vise børnene at være omsorgsfulde og hjælpe hinanden. Derudover har jeg børnene med til de daglige gøremål – vi bager ofte brød og boller, men vi øver os også i at tage tøj og sko på selv, så børnene er klar til at komme i børnehave.

Om mig

Jeg er årgang 1959, og har to store børn, som begge er flyttet hjemmefra. Jeg har været dagplejer siden 1987, så jeg har stor erfaring i arbejdet med de helt små børn.

Uddannelse og kurser

Jeg har igennem årene gennemført flere kurser i dagplejeregi, bl.a. grundkursus for dagplejere og førstehjælp og har senest kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde.

Spørgsmål? Kontakt os

Conny Elisabeth Jørgensen

Svendborgvej 55

5600 Faaborg