Birte Hansen

Nr. Lyndelse

Birte Hansen

Hverdagen

De bedste forudsætninger for jeres barns udvikling og trivsel er, at det oplever tryghed og nærvær, og føler sig holdt af og holdt om!

Jeg lægger stor vægt på, at der hver eneste dag er genkendelighed, faste rutiner og en kærlig omgangstone.

Jeg inddrager børnene i de daglige gøremål og de nyder at være en del af dette. De hjælper ved borddækning, bagning og oprydning af legetøj. Når børnene inddrages giver det dem følelsen af at være værdsat, og være en del af fællesskabet.

Jeg lærer børnene at være rummelige og anerkendende over for hinanden, hvilket kommer til udtryk ved, at vi giver mange knus og kram, hjælper hinanden, og giver plads til hinanden.

Hos mig betyder det meget at børnenes kost er varieret og sund. Børnene introduceres for mange forskellige smage, hvilket gør dem nysgerrige på at smage nyt. Jeg prioriterer at bruge meget tid ved måltiderne og hyggen omkring bordet.

Her er der tid til nærvær og en god snak om, hvad vi skal lave i løbet af dagen/ har lavet. Børnene ser hinanden, lærer af hinanden og lytter til hinanden. Vi slutter altid måltidet altid af med sange, som børnene skiftes til at vælge.

Vi leger ude i al slags vejr, og holder af at gå ture i nærområdet. Vi besøger blandt andet bondemanden Rasmus (som er min far) og siger hej til de mange dyr - køer, gæs, kaniner og katte.

Jeg tager mange billeder af børnene i hverdagen. Billederne bruger jeg til "barnets bog", som er en mindebog med alle de sjove, skøre og bedste oplevelser jeres barn har haft hos mig. Jeg gør meget ud af at bogen er personlig, og der er knyttet en historie til hvert billede.

Et åbent og ærligt forældresamarbejde er vigtigt for mig - og jeres barn. Jeg glæder mig til at byde jer velkomne:-)

Om mig:


Jeg er født i 1967, og bor sammen med min mand Carsten og vores 3 børn Rasmus født 1995, Emilie født 1997 og Casper født 2001.

Jeg har været dagplejer siden 2006.

Hos mig er det naturligt at hele min familie er en del af hverdagen med børnene. Både min mand og mine egne børn nyder den glæde og liv det giver i huset at have dagplejebørnene omkring sig.

Birte Hansen

Bakkegårdsvej 16 

5792 Årslev